MORE QUALITY FOR YOUR LIFE

Suntem una dintre principalele companii de vânzări directe din Europa. Produsele noastre de calitate pentru sănătate și frumusețe, „Made in Germany“, precum și modelul nostru unic de afaceri, entuziasmează în întreaga lume milioane de clienți și Parteneri de vânzări.

lr_headquarter_1500x650
Despre noi

De MAI MULT DE 35 DE ANI, noi – la LR - credem în MAI MULT! Pe lângă sănătate și frumusețe, MAI MULT înseamnă pentru noi: mai multă libertate, mai multă comuniune, mai multă viață de familie, mai multe posibilități... Produsele noastre inovatoare, foarte eficiente, pentru sănătate și frumusețe, „Made in Germany“ întăresc sănătatea și sporesc starea de bine. Ele sunt create pe baza celor mai noi descoperiri științifice și sunt realizate cu cele mai bune ingrediente naturale.

aloe_1500px
Expertul în Aloe Vera

Aloe Vera este un adevărat produs universal datorită numeroaselor sale ingrediente active. Fileul de frunze din interiorul plantei Aloe Vera conține peste 200 de substanțe vitale. În plus, crește biodisponibilitatea substanțelor nutritive, astfel încât vitaminele pot fi mai bine absorbite de organism. De mai bine de 18 ani suntem experți în Aloe Vera și unul dintre cei mai mari producători de produse din Aloe Vera din lume. Ne achiziționăm materiile prime direct de la partenerii noștri de încredere din Mexic și testăm periodic calitatea acestora la unitatea noastră de producție din Ahlen.

company_weltweit_1500px
LR la nivel mondial

Cu cele 32 de filiale din întreaga lume, cei 1200 angajați și mii de Parteneri de vânzări, noi ne numărăm printre cele mai importante companii de vânzare directă din Europa. Prin deschiderea continuă de noi piețe, la LR Health & Beauty este garantată o creștere continuă.

lrgkf_1500px
LR Global Kids Fund

Semne grozave pentru cei mai mici. În întreaga lume trăiesc aproximativ 90 de milioane de copii în marginea societății, fără șanse egale. Pentru a oferi o perspectivă copiilor defavorizați, noi am înființat în anul 2009 fondul LR Global Kinds Fund. Ne ținem promisiunea „More Quality For Your Life“ și, prin susținerea noastră, oferim un viitor mai bun copiilor din numeroase țări.

was_heisst_direktvertrieb_1500px
Modelul de afaceri LR

Meriți să ai succes! Fără riscuri, fără compromisuri, cu un partener puternic și pe termen lung! Fiind una dintre cele mai de succes companii de vânzări directe din Europa, oferim zilnic oamenilor oportunitatea de a-și îmbunătăți viața.

LR LogoLR Company Claim
Țara/Regiunea și limba
RO
ro
wfdsa
DSE
acvd

Dermatest

VW
LR Health & Beauty © 2024